Opdateret januar 14, 2022 af Vejret oversigten

København byvejr dmi

Se byvejret i København på DMI

DMI, Danmarks Meteorologiske Institut, er én af de mest velbesøgte og populære hjemmesider, når det angår vejrudsigt, både i større byer som København, Århus og Odense, men der findes på deres side også artikler om både vejr og klima.

Derfor kan DMI anvendes til mere end bare at se byvejret for København eller andre relevante byer.

På DMI’s hjemmeside finder man både radarer, der kan forudsige vejret hen over det danske land omkring halvanden time, vejrkort, der viser vejret to døgn frem - alle steder i Danmark, alt fra Sønderborg til Skagen og fra Esbjerg til Odense, København og helt til Rønne -, samt satellitbilleder af, hvordan vejret bevægede sig hen over Danmark de sidste 12 timer.

Man finder på DMI’s hjemmeside endda også vejrudsigter for Grønland, så indbyggere på Grønland også kan følge de danske meteorologers forudsigelser om, hvordan byvejret ser ud til at blive i den kommende tid.

vejret københavn

Anbefalingsværdige sider for byvejr

Anbefalingsværdige sider for byvejr
Foruden DMI findes der også andre gode sider, hvorpå man kan undersøge varslinger og udsigter for byvejret i både ind- og udland.

Herunder giver vi en liste over troværdige kilder, som du kan anvende, næste gang du skal se byvejret i København, Odense, Aalborg eller en anden by i Danmark.

YR:
YR er en norsk website, der specialiserer sig i vejrudsigter og anden meteorologisk information. Siden drives, som DMI, af det meteorologiske institut for landet. Derudover samarbejder Meteorologisk Institutt (Norge) med Norsk Riskskringkasting om at drive siden.

På YR’s side finder man automatisk genererede vejrvarsler for hele Norge - intet mindre end 900.000 forskellige steder -, og derudover også 9 millioner andre steder rundt omkring i verden.

Da nordmændene er særligt specialiserede i at forudsige byvejr og vejret i de høj fjelde, som ofte veksler, så har de tilegnet sig eminente evner i at lave varslinger og udsigter, der passer på både danske byer som København, Odense og Århus, såvel som andre byer i verden, som New York, Sydney og Tokyo.

På grund af deres suveræne evne har de også fået en del opmærksomhed af danskerne, som ofte anvender deres side til at tjekke byvejret, enten som supplering til DMI eller som erstatning.

TV2 Vejret:
Da TV2 Vejret er lavet af TV2, så findes der naturligvis også en del artikler omkring både byvejr i ind- og udland, såvel som vejrfænomener og andre ting. Desuden dækker TV2 vejret også vejrudsigter for hele landet. Så søger du efter en vejrudsigt for København den næste uges tid, så kan TV2 Vejret være dig behjælpelig med det.

Som nyhedsbureau, så er det naturligvis svært at undgå alle de breaking news historier som dukker op på siden. Der er både tale om katastrofer, pudsige hændelser og sjove vejrfænomener, som danskerne kan læse om, når de alligevel besøger TV2 Vejret, for at tjekke byvejret i København, Odense eller Aalborg.

På den måde adskiller TV2 Vejret sig fra DMI og YR.

Mange kilder til byvejr

Der findes mange kilder, når man skal tjekke byvejret for København eller andet, og derfor kunne vi remse mange op, men har var vi blot angivet disse, som vi finder bedst.

Så skal du tjekke vejrudsigten for de næste par dage for det område, du bor i, eller for en by, du måske snart skal besøge, så er DMI, YR og TV2 Vejret i hvert fald tre gode bud.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
Copyright © 2022 vejret-oversigten.dk