Opdateret februar 1, 2022 af Vejret oversigten

Rørkasse | Få dække de grimme rør til med en rørkasse

vejret københavn

Skjul rørerne med en rørkasse

Står man midt i en renovering af badeværelset, hvor der er blevet sat ny vask, nyt bad og toilet op, og dertil er der naturligvis også kommet nogle nye rør, som bare ikke ser pæne ud eller som måske bare ikke kan skjules af et skab eller nogle skuffer, så kunne man godt få brug for en rørkasse.

Med en rørkasse kan man nemlig nemt og hurtigt gemme de grimme rør væk, så man ikke behøver at se på dem. Så er der én ting mindre at tænke på, når man skal have gæster på besøg, som man gerne vil vise sit nye badeværelse frem til, som vi, hos Modulett, godt kan forstå.

Dog behøver rørene ikke kun at befinde sig på badeværelse, for at være en pestilens. Disse kan også sagtens findes i køkkenet, i soveværelset eller i stuen, hvis man bor i en gammel etageejendom eller en gammel bolig, hvor førtidens “praktiske”, fritstående rør pryder rummene.

Hvordan virker en rørkasse?

En rørkasse har, som navnet også angiver, den funktion, at rørene kommes i en kasse og dermed gemmes væk, så disse ikke bemærkes i lige så høj grad.

Når man opsætter en rørkasse omkring sine rør, så vil man sædvaneligvis opbygge kassen uden om rørene, så kassen ligesom bygges uden på rørene. Derfor køber man heller ikke en rørkasse som en effekt eller et materiale, som bare kommes på med to klik, og så er det overstået.

Rørkassen er typisk opbygget af to eller flere plader, der sætte uden på rørene og danner en bogstavelig kasse omkring rørene.

Disse plader vil blive malet i netop den farve, som resten af væggen har, så man ikke i lige så høj grad vil bemærke rørkassens tilstedeværelse.

Modulett’s løsninger til en rørkasse

Hos Modulett kommer produkterne med en allerede ibygget rørkasse, der dækker udsynet til cisternen, vand- og fordelingsrør, og så videre. Rørene er nemlig delvist monteret til modulet, der opstilles, og derfor skal der ikke sørges for yderligere midler for at indrette badeværelse.

Derfor vil man som kunde hos Modulett ikke skulle bekymre sig om grimme rør eller rørkasser og rørskjulere, da dette er en del af det modul, som man tilkøb hos Modulett.

Således gøres renoveringen af badeværelset bekymringsfrit, og der er tænkt på alle de små detaljer, når man får Modulett til at renovere og opbygge et nyt badeværelse.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
Copyright © 2022 vejret-oversigten.dk