Opdateret januar 14, 2022 af Vejret oversigten

Vejret Århus

Vejret i Århus

Hos vejret oversigten får du et overblik over, hvordan vejrprognosen ser ud i Århus. Vi har samlet de bedste vejrudsigt sider, så du nemt og hurtigt kan få input fra de bedste om byvejret og klæde dig på eller lægge planer efter dette. Det kan være godt med forskellige input til forskellige sider, da vejrforhold jo løbende kan ændre sig.

Det er ikke altid til at stole på det danske vejr, derfor har vi samlet en kort oversigt over de mest præcise hjemmesider med vejrudsigten for Århus på denne side. Så kan du hurtigt få et overblik over de mest nøjagtige sider, og tjekke den hjemmeside som viser, det du behøver at vide, når du skal undersøge hvordan vejret ser ud.

Århus er en herlig by, men det er endnu mere dejligt når vejret afspejler det. Få et nemt og hurtigt overblik over vejret enten time for time eller de kommende dage, hvis du først skal omkring byen i løbet af de næste 14 dage.

vejret aarhus

Oversigt over vejret i Århus

I følgende afsnit ser du præcise vejrudsigter for Århus samt, hvad de forskellige sider viser og hver især er dygtige til. Alt efter om du tjekker vejret, for at finde ud af hvilken påklædning der er mest fornuftig eller skal lægge planer efter prognoserne er det værd at få et indblik på de følgende sider.

DMI
DMI har en nøjagtig og præcis vejrudsigt som viser prognoserne for vejret i Århus. På denne side finder du tal og tabeller på næsten alt, her kan du tjekke nedbør og vindforhold på enkel vis. Derudover kan du tjekke alt fra UV indeks til luftfugtighed, hvis det er noget som du har interesse for.

DMI viser også special udsigter på for eksempel pollen, så du kan tage ekstra hensyn hvis du er allergiker. Hvis du har interesse for vandstanden er der på denne side også en målestation placeret i Århus som viser den aktuelle vandstand samt prognoser hertil.

TV2 vejret
Med denne hjemmeside er du sikker på at få en overskuelig og tilgængelig vejrudsigt, som viser tal på både nedbør og vindforhold. Dette er en time for time side som hurtigt kan give dig et indblik i dagens vejr. Denne viser også de kommende dage, og hvad man kan forvente af udsigterne der.

Derudover har TV2 vejret en app der er let og medgørlig, som du hurtigt kan tjekke på farten på vej til Århus. På siden har du også nem adgang til TV 2 og breaking nyheder.

YR
På det Norske meteorologiske institut som driver siden YR, er der også her prognoser over vejret i Århus. Denne side er ligesom DMI meget nøjagtig, og har flere informationer tilgængelige, så hvis du har interesse i at kende dagens tal for atmosfærisk tryk, dugpunktstemperaturen eller andre praktiske tal kan du finde det på YR.

Denne side indeholder også specifikke tal omkring vejret ved hav og kyst, som er relevante at kende til, hvis du skal ud og sejle eller lave andre aktiviteter omkring havet.

Opdateringer Århus

Følg løbende med på siden og få opdateringer om vejret i Århus, du kan altid tjekke denne side for en hurtig oversigt over de forskellige vejrsider, som har de mest korrekte prognoser. Her kan du nemt og hurtigt tjekke dit lokale byvejr, som vi vil anbefale dig at gøre. 

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
Copyright © 2022 vejret-oversigten.dk